• Big_karin_park_wide Karin Park

Karin Park

Teglverket

50 kr (Helhus)

Release-konsert for det nye albumet “Highway Poetry”!

Karin Park vokste opp i Sverige, og bosatte seg i Bergen etter et 3-årig opphold i Japan. Karin Park begynte karrieren sin her i Bergen, hvor hun lagde sitt debutalbum ”Superworldunknown”. Med denne debutplata ble hun nominert til to spellemannspriser. Dette albumet lå 6 uker på VG lista Topp 40! I tillegg har hun gitt ut ”Change your mind” i 2006, og ”Ashes to Gold” i 2009, som hun lagde sammen med Datarocks Fredrik Saroea, dette albumet nådde også VG lista.

Karin park har alltid vært kjent for sin karakteristiske stemme, og musikken har utviklet seg fra lett pop til litt mer dyp elektro-type musikk. Til høsten slipper hun nytt album, 7. September kommer platen ”Highwire Poetry”, som hun har laget i samarbeid med Barry Barnett og Christoffer Berg, kjent for sitt arbeid med The Knife og Fever Ray. 22. Spetember kommer hun til Kvarteret for å ha Release-konserten!

Svensk-Bergenske Park jobber for tiden med å lansere sitt nye materiale i Storbritannia, der hun har fått meget god respons. Mens du venter på den nye plata kan du jo sjekke ut videoen til ”"Restless" som er første smakebit av den nye platen! http://www.youtube.com/watch?v=7eOujfgMaF0

• Big_394263_590 Kambodsja + support: Fight!

Kambodsja + support: Fight!

Speilsalen

50 kr (Helhus)

Kambodsja fra Sande har delt øvingslokale med Plumbo og er levende bevis pÃ¥ at bygdedyret er langt hesligere enn det byfolk tror. Etter Ã¥ ha slitt ned instrumenter og ødelagt opptaksutstyr for mer enn de noen gang vil klare Ã¥ tjene, er Kambodsja klare for Ã¥ slippe sin tredje fullengder “Year One”.

Year One er innspilt, produsert og utgitt av bandet selv og er bygget på gammel analog teknikk. Bandet har blitt dystrere siden sist, men samtidig har de aldri vært lettere å like. Fremdeles frenetisk og hardt, tidvis seigt som maltekstrakt og med en melodisk kompetanse få forunt er de aldri blitt noen sinke i trafikken.

Kambodsja har gjennom årene blitt berykta i Oslos undergrunnsmiljø: Da bandet skulle spille en festivaljobb og vokalisten ikke var å spore opp, fant bandet seg ved et veiskille. Bassist Jørgen Thorbjørnsen tok motvillig på seg rollen som reserve-vræler uten å kunne en eneste tekst. I frykt for at ikke munnen til denne hyperaktive karen skulle være i nærheten av mikrofonen et nanosekund, valgte de to andre i bandet å teipe en Shure SM-58 i fjeset hans. Noe som vakte stor oppmerksomhet og glede hos publikum. Når bandet etterpå rappa øl fra de fleste andre band backstage var inntrykket satt.

Skrur vi tiden tilbake til 2005-debuten “Are Your Feelings Easily Hurt”, hører vi et band som strømmer over av kreativitet og inspirasjon fra band som Converge, Refused, Dillinger Escape Plan og ikke minst lokale helter som JR Ewing og Kaospilot. PÃ¥ By:larm i 2008 ble de utpekt som et av bandene “bransjefolka” gledet seg mest til Ã¥ se. Men etter en forrykende konsert pÃ¥ John Dee til ternigkast 5 i Dagbladet og noen sporadiske konserter rundt i Norge ble det plutselig stille. Og ingen har hørt fra dem siden.

Før nÃ¥! Nesten 5 Ã¥r etter “Marionette You Are Mine” er Kambodsja klar med “YEAR ONE”. En skive der Kambodsja har startet pÃ¥ nytt og lar nesten ti Ã¥r med lovnader og potensiale bli samlet i en kraftpakke av desperat, intrikat og sjangeroverskridende mix av støyrock, matterock og hardcore!

Fight!

“La deg bli slÃ¥tt i trynet av Bergens-nykommerne FIGHT!

Fight!; Det siste tilskuddet pÃ¥ Loyal Blood Familietreet av hardtslÃ¥ende pønkrÃ¥kk orkester. Bandet ble startet av Esteban Munoz (gitar) og Remi Arefjord (bass) en gang i 2011 som en reaksjon pÃ¥ at de ikke fikk turnere sÃ¥ mye som de kanskje skulle ønske seg med sitt band “Social Suicide”. Remi Semshaug Langseth som er ex. vokalist i nylig oppløste: “Like Rats From A Sinking Ship” fra Tromsø/Trondheim, ble kontaktet for skrikejobben og de spillekÃ¥te Of Grace And Hatred gutta (Mathias Simonsen, Henrik Kilvær) fylte inn pÃ¥ resterende trommer og gitar. Øs pøs pønkrock sier det nÃ¥r gutta setter igang.

Første smakebit ut fra leirskolen er singelen; “Adapt or Die” ute digitalt pÃ¥ "Loyal Blood Records 3.august 2012

FIGHT! består av medlemmer fra band som Social Suicide, Of Grace And Hatred, Like Rats From A Sinking Ship og Jeroan Drive." (Loyal Blood Records)

• Big_m_ll MØLL

MØLL

Storelogen

50 kr (Helhus)

MØLL, et utiltrekkende insekt som søker lyset i skyggen av sommerfuglen. MØLL går i ett med nattens mørke, og stille fortærer den klærne dine (slik en tenåring har et indre opprør mot sine foreldre). MØLL er anonym, likevel gjør den seg gjeldende: den flyr deg i fleisen, den stormer rommet ditt og forstyrrer den søte nattesøvnen.

• Big_asf_klubb_-_700x370 KJEMPEHØYT

KJEMPEHØYT

Tivoli

50 kr (Helhus)

KJEMPEHØYT er en ny klubbkveld på Kvarteret i samarbeid med ASF klubb. En gang i måneden vil Admir, Erik og Kasper spille house-musikk i Tivoli.

Det blir fet lyd og dansbare låter som garantert vil få gulvet til å riste