• Big_uten_navn Lukestar: Avskjedskonsert! + support: DrÃ¥pe

29. august 2012

Teglverket

160 / 125 (BT-Kort)

Lukestar legger ut på sin siste turne, vi er så heldig å ha de hos oss en siste gang! Dette blir din siste mulighet til å se de live.

Vennskapet og den felles musikalske drømmen som vi senere skulle kalle Lukestar, ble skapt da Truls Heggero og Yngve Hilmo møttes i skolegÃ¥rden over en Drillo-is i slutten av sjette klasse. Atten Ã¥r senere har Lukestar tre album og flere EPer og singler pÃ¥ samvittigheten. Vi har spilt over to hundre konserter i Europa, Norge og USA. I 2008 vant albumet ‘Lake Toba’ Spellemannspris for beste rockealbum.

Vi har spilt i dette bandet over halve livet vÃ¥rt og gitt ut alle albumene pÃ¥ eget label. Lukestar har i alle disse Ã¥rene fulgt oss som en venn og innimellom ogsÃ¥ en slavedriver som har tatt oss med pÃ¥ ting vi bare kunne drømme om Ã¥ fÃ¥ oppleve. Albumet ‘Taiga’ fra 2011 fremstÃ¥r for oss selv som fullendelsen av Lukestar sitt sound. 2011 er ogsÃ¥ et Ã¥r som topper alt vi har opplevd, med Roskildefestivalen og fullsatt Rockefeller i spissen. Vi er utrolig takknemmelige for alt vi har fÃ¥tt være med pÃ¥ og velger nÃ¥ Ã¥ gjøre som Jon Olav Koss, Ã¥ gi oss pÃ¥ topp.

Vi lover en kveld som sent vil glemmes og gleder oss til å samle troppene for en siste gang!

Takk for alt,
    Truls, Yngve, Jørgen, Marius og Emil.

Dråpe:
    Oslokidsa i Dråpe slapp sin første utgivelse høsten 2011, en EP med fem sanger fulle av vektløs drømmepop, fargerik støy, sol og kjærlighet.

2011 var fullt av gode ting som konserter på by:Larm, Øyafestivalen, Slottsfjell, Hove, Trondheim Calling og Pstereo, massevis av positiv omtale i blogger og på nettsteder samt en stadig økende fanskare.

Vi er sikre p̴ at dette er starten p̴ noe stort РDr̴pe er et band man kan forelske seg i.

NRK Lydverkets anmeldelse etter konserten på Hovefestivalen 2011: Dråpe har rukket å imponere mange med sitt musikalske uttrykk, der My Bloody Valentine-støygitarer og -monotoni møter svært drømmende og svevende popmelodier som nærmest får en til å fly.

Foto: Steffen Oftedal

Billetter blir lagt ut på Billettservice og på Apollon.