• Big_dreamon2 Dreamon + Souldrop
  17
  aug

  Dreamon + Souldrop

  17. august 2012

  Kl. 22:30

  Gratis!

  Dreamon spiller i Tivoli kl. 22:30, Souldrop spiller i Teglverket ca. kl. 23:15

  Dreamon:

  Dreamon er et stjerneskudd på den norske hip hop himmelen, som det ventes store ting av i 2012. Han har nylig signet til Universal, og har høstet mye skryt for sine liveshow. «Den norske Drake», som han har blitt kalt, kan bli et av de store høydepunktene til sommeren.

  Dreamon, eller Anthony Osumanu Vartdal som han egentlig heter, begynte med musikk som 14 åring og ble ”Ukas Urørt” allerede første gang i en alder av 16 år. I 2010 slapp han sin første mixtape ”The Dreamix” gratis på internett. Om denne skrev 730.no: «Hvis du ikke følger med på norsk undergrunns-rap er sannsynligvis Dreamon et ukjent navn, men 20-åringens ”The Dreamix” er heit nok til at han nesten bør bli kjendis”. Tre måneder etter fulgte Dreamon opp med å slippe sin første offisielle musikkvideo og gratis nettsingel «Never Be Another You».

  Også Lydverket har hatt stor tro på den unge artisten. I januar 2011 spådde de at Dreamon, som den eneste hip-hop artisten av ti band og artister, kom til å prege det norske musikkåret 2011: «Det står nokså labert til med ny, norsk hip-hop for tida, men Dreamon ser ut til å kunne gjøre noe med dét. Han har jobbet med en lang rekke etablerte produsenter og artister, han har bra flow, en kul stemme. Den sterke og varierte mixtapen han slapp på nett i fjor høst legger lista høyt for hva vi kan forvente når Oslo-guttens oppfølger til The Dreamix slippes». Dagbladet smurte Dreamon utover fire sider i årets første utgave av Dagbladet Fredag, der de presenterte folk og ting de har trua på for året som kommer.

  Dreamon har varmet opp for store internasjonale artister som J. Cole, Kid Cudi, Black Milk og Nicki Minaj. Han har mottatt god respons og mye skryt for sine live shows, blant annet fra Kronprins HÃ¥kon.

  I skrivende stund har Dremon nettopp sluppet sin andre singel ”Rise” via Universal, og klatret til topps på iTunes hip-hop-liste i løpet av bare et par dager. Har du hørt på radio i sommer har du også garantert hørt den siste singelen hans ”Rise”. Hans første singel «Closer» har fortsatt også god rotasjon på Norges radiokanaler.

  Souldrop:

  Souldrop er en elektronisk musikkgruppe bestående av produsentene Even Brenna, Pål Myran-Håland og Thomas “Teddy Touch” Knudsen. I tillegg til å lage egen musikk, pruduserer, skriver og remixer musikk for andre artister. De har blant annet jobbet med artister som Lars Vaular, Bertine Zetlitz, Montee, Ralph Myerz, Adam Tensta, Datarock, Susanne Sundfør, Razika, Mange Schmidt, Fjorden Baby! og mange fler.

  Det vil i tilleg være DJ’s i bÃ¥de Tivoli, Teglverket og Grøndahls etter konserten!
  DJ’ene er No Tanlines!, Girson og Dreamon!