• Big_fagernes2 Fagernes Yacht Klubb
  25
  aug

  Fagernes Yacht Klubb

  25. august 2012

  Kl. 22:30

  Teglverket

  50 kr (Helhus)

  Som en del av Helhus denne dagen kommer Fagernes Yacht Klubb for å spille konsert og lage dansestemning med DJ-sett resten av kvelden.

  Gikk du glipp av Fagernes Yacht Klubb sist gang de spilte på Kvarteret? Eller er du en av de som aldri kan få nok av herlig yachtrock? Det kan ikke vi heller. Derfor blir det ny konsert med Fagernes Yachtrock lørdag 25.august! De disker til og med opp med DJ-sett etter konserten!

  Du vet den følelsen, av årets første skikkelige sommerdag, den følelsen av fullkommen lediggang, når du kjenner sand mellom tærne for første gang og vet at du ikke har noe å gjøre neste dag. Den følelsen av årets første malibubaserte drink, følelsen av å reise spinnakeren blandt soldekkede svaberg og skvulpende bølger, følelsen av når måkeskrikene harmonerer perfekt med lyden av Michael McDonalds myke røst og den stadige åpningen av duggfriske flasker med Chablis. Den følelsen det gir når du går sokkeløs i docksidesene for første gang, den følelsen av å ligge i hammocken og føle seg forelsket uten å være det forutenom i livet selv, den følelsen bare sommeren kan gi deg, det er denne følelsen som bare yacht rock og Fagernes Yacht Klubb kan gi deg.

  Fagernes Yacht Klubb er et av de mest populære klubbkollektivene i Norge for tida. Det 11 til 14-manns store orkesteret har levert legendariske og utsolgte konserter både i Bergen, Samfundet i Trondheim og på Parkteateret i Oslo.

  FYK spiller gammel yacht-rock live som da er navnet på soft-rock formatet som var populært mellom 1975 og 1984, spesielt i California. FYK prøver å hedre de gamle flinkis-bandene som Toto, Journey, Michael McDonald osv. Bandet er satt i sammen av musikere som alle er dyktige på hver sin kant, som gjerne spiller i flere band samtidig. Med medlemmer fra band som The New Wine, Kakkmaddafakka og MGP bandet The Diamond, har dette blitt en av de mest spennende klubbkollektivene i Norge. Musikken deres dreier seg om krampetighte komp, sexy synthlinjer og myke stemmer. Andre artister som også må nevnes er Doobie Brothers, Kenny Loggins, Hall & Oates, Steely Dan, Boz Scaggs, Roobie Dupree og Christopher Cross. Dette blir maritimt, retro, allsang og godstemning tvers gjennom. Tenk tropiske drinker, glade mennesker og fantastisk musikk.

  Fotograf: Francisco Munoz.