• Big_eye_emma_jedi-960x400 Organisasjons-Helhus

14. august 2012

Kvarteret

Gratis

I starten på dette semesteret arrangeres organisasjonsdagen. Det er en dag hvor studentorganisasjonene fyller kvarteret med forskjellige ting. Det er helt gratis, og du får en liten smakebit av hva studentorganisasjonene driver med. Dette er et samarbeid mellom mange ulike studentorganisasjoner i Bergen, i anledning fadderuken.

Program:

Aktive Studenters Forening (ASF):
    kl. 19 Р03: Skateb̴rd og Erik Sterv kommer for ̴ lage tipptopp stemning hele kvelden i Tivoli!

Bård Aasen Lødemel, også kjent som Skatebård, har de siste årene bygget seg opp et navn som en av verdens fremste leverandører av modernistisk italo-inspirert disko, elektro og tekno. Det er vanskelig for oss å bedømme hva som er mest komplekst av maskinene han spiller på og mannen selv, musikken har likevel et enkelt budskap – DANS!

Siden det fete albumet ”Skateboarding was a crime in 1989” har nerden fra Sunnmøre levert den ene herligheten etter den andre, live eller mikset. Og ja; han er en av bakmennene til det nokså beryktede Side Brok! Skatebård har en rekke tolvtommere bak seg og album nummer to, “Cosmos” fra høsten 2008, ble belønnet med rosende omtale og spellemannominasjon i klassen Elektronika. I 2010 har han gitt ut ikke mindre en 4 tolvtommere med egne produksjoner på selskaper som Totally, Luna Flicks og Sex Tags! Og da har vi ikke engang begynt på liste oppe alle platene har hatt med remiksene sine på.

Realistforeningen (RF):
    Realistforeningen arrangerer jam og spontankonkurranser i Grøndahls Flygel- og Pianolager (pub’en)

Hulen presenterer:
    Eye Emma Jedi – Teglverket
    support: Jitney
    Konsertstart kl. 22.30

Konserter med studentkorene ved UiB:
    Blandede Akademikere: 20.30
    Studinekoret Sirene: 21.00
    Mannskoret Arme Riddere 21.30

Studentteateret Immaturus spiller improvisasjonteater i Speilsalen.

Studentersamfunnet arrangerer quiz i Maos Lille Røde

Gratis inngang for alle, både med og uten fadderbånd.