• Big_bil_karpe_diem_foto_stian_andersen_1451 Karpe Diem
  25
  okt

  Karpe Diem

  25. oktober 2012

  Kl. 22:30

  Teglverket

  290 / 230 (BT-kort)

  Billetter legges ut på Apollon og Billettservice mandag 13. august.

  Rap-duoen Karpe Diem så dagens lys tidlig dette årtusenet, og gav ut sin første plate i 2004. Slik startet også norsk rap sin store suksess. Aldri før hadde norsk rap ligget så høyt på bestselgerlister! Senere album fulgte, Magdi og Chirag begynte å få øye på stjernene. De ble også kåret til årets Spellemenn i 2010.

  I dag består Karpe Diem fremdeles av de to guttene, som serverer slående norsk rap, og får gode terningkast med hver eneste sang som blir gitt ut. Musikken er variert, og gutta har vært innom alt fra alvorlige tema som identitet og fattigdom, til showslager på showslager. Man kan ikke unngå å bli revet med på fest og moro! På konserter kan man forvente alt fra duo pluss DJ, til fullt strykeorkester. Man kjenner Karpe Diem, men man vet likevel ikke hvilke overraskelser som møter en med de konserterfarne musikerne. De har spilt Norgesturneer helt siden de debuterte, og har opparbeidet seg en erfaring mange bare kan misunne.

  Av annet å diske opp, kan Karpe Diem nevnes å ha spilt inn musikk sammen med flere andre kjente og mindre kjente artister, deriblant Apollo, OnklP, Gatas Parlament, Tommy Tee og Vinni. Ikke verst for to gutter i 20-årene! De har fått gjort mye på kort tid, og har vel fortjent sin suksess gjennom årene. Det er med glede vi ønsker velkommen til Karpe Diem på kvarteret! De har for tiden to sanger på topplistene til P3, de nye sangene ”Toyota’n til Magdi” og ”Her”, som begge er fra det kommende albumet ”Kors På Halsen, Ti Kniver I Hjertet, Mor Og Far I Døden”