• Big_gallows_autumn_2012_pic2 Gallows+ support: Feed the Rhino (UK) + Blood Command
  25
  sep

  Gallows+ support: Feed the Rhino (UK) + Blood Command

  25. september 2012

  Kl. 21:00

  Teglverket

  kr 240 + avg / BT-kortet: kr 200 + avg.

  ASF presenterer Punk-bandet Gallows med support.
  Billetter i salg på Billettservice fra mandag 30. juli kl 09.00.

  Gallows er et knusende, hissig punkrock-band fra Watford, England. Deres nyeste album slippes 10. September i år fra sitt eget label «Venn records». Albumet skal være oppfølgeren, og det neste «punk-angrepet» på verden, til «Grey Britain» utgitt i 2009. Wade MacNeil har tatt over vokalisttronen, og siden har de jobbet lenge med neste utgivelse, etter en lengre pause fra kjendislivet. Wade MacNeil er tidligere kjent fra bandet Alexisonfire, og tok over for tidligere vokalist Frank Carter.

  Bandet, som har holdt på siden 2005, klarte seg bra fra første stund. Etter første albumutgivelse fikk de en mildt sagt fet kontrakt fra Warner Bros Records, hvorfra de gav ut neste album. I hjemlandet har de hatt flere låter på topplisten (UK Single Chart), og fått oppmerksomhet via musikkmagasiner som «Rolling Stone». Gallows mener selv at oppturen ikke har startet for bandet engang, og med ny vokalist, nytt marked, og ny musikk skal nå Gallows ut på en Europaturne med sitt nye albumslipp.

  25. September kommer Gallows til Bergen for å hete opp Kvarteret, og om du ikke vil gå glipp av hotsteamet, hard og provoserende Punk, er dette stedet du bør befinne deg denne kvelden!

  Bandet består av:

  Wade MacNeil (vocals),
  Stephen Carter (guitar)
  Laurent Barnard (guitar)
  Stuart Gili-Ross (bass)
  Lee Barratt (drums)

  www.gallows.co.uk (gratis nedlastning av enkelte sanger)