• Big_disaster Disaster in the Universe

   Disaster in the Universe

   18. august 2012

   Kl. 22:30

   Teglverket

   50 kr (Helhus)

   DISASTER IN THE UNIVERSE og deres nye singel Beach House er i ferd med å ta Norge med storm!

   Lørdag 12. mai åpnet de Gullruten på TV 2 for nesten 1 million seere, og de er høyt listet på norske og også utenlandske radiostasjoner. I sommer spiller de på Hovefestivalen, Slottsfjell, Øyafestivalen, Månefestivalen, Musikkfest, Palmesus, og også flere utenlandske festivaler. De er allerede fått omtaler som "Norges feteste liveband”, og “The best live performance i have seen in a long time!”

   Lørdag 18. August kommer de til teglverket på kvarteret i Bergen!

   Musikkvideo: http://www.youtube.com/watch?v=5kPWEkXuk-s&feature=relmfu

   Det er sjeldent at et nytt norsk band som knapt har gitt ut noe, har et så definert uttrykk både musikalt, og rent visuelt. Det er i det hele tatt vanskelig å finne åpenbare musikalske referanserammer for Disaster In The Universe; en herlig blanding av alternativ rock, afrikanske rytmer, elektronika og psykedelia. Disaster In The Universe gjør usedvanlig mye ut av seg som liveband. De ankommer scenen iført kroppsmaling og gjennom et tykt lag røk fra røkmaskinene. Scenen er dekorert med palmer, og deres p3-listede «Beach House» spilles med så stor entusiasme at det er vanskelig å ikke la seg rive med. Bandet innehar en herlig tilstedeværelse og energi som smitter over på publikum umiddelbart! Derfor faller det bandet helt naturlig å hoppe ut blant publikum for å danse som om det skulle være den vanligste ting i verden. Disaster In The Universe får deg til å glemme omgivelsene. Fra øyeblikket konserten starter er du ikke lenger i et mørkt konsertlokale. Du befinner deg i en tropisk jungel, et folksomt marked og på en idyllisk strand. Alt på en gang!

   Hovedvokalisten heter Dosser og er fra BERGEN!

   Uke 19 var de UKAS URØRT på P3; hør og les intervju her: http://www.nrk.no/urort/ArticleWp.aspx?p=11089

   “SKAMLØST FENGENDE; Dette er årets sommerhit” “Dette er lyden av sommeren 2012!”
   - NRK P3

   “En av de sterkeste norske singlene så langt i år”
   - Musikkmagasinet GAFFA

   “Probably the most talked about new band in Norway right now.” “This song is impossible not to dance to!”
   - A-listet på Gimme Indie, Sverige

  • Big_soul_release SoulRelease

   SoulRelease

   18. august 2012

   Kl. 20:00

   50 kr (Helhus)

   SoulRelease:

   SoulRelease er et prosjekt med musikere fra forskjellige sjangere som har kommet sammen for å skape musikk. Sjangeren de opererer innenfor er vid og vanskelig å definere, men de kan kanskje best beskrives som et hiphop-soul-funk ensemble. Sangene skaper en god chill stemning, og det bare må oppleves, for sjelens skyld. SoulRelease er Tore Ljøkelsøy; Trommer, Johannes B. Vaage: Gitar, Torbjørn Brandal: Bass, Arne Nordhammer: Wurlitzer, Morten S. Lien: Saksofon, Fernando Garmanslund: Vokal, Andreas Hammersvik: Vokal.

  • Big_heksed Heksed

   Heksed

   18. august 2012

   Kl. 00:00

   Speilsalen

   50 kr (Helhus)

   I regi av ASF SUB. Som en del av Helhus på Kvarteret. CC: 50,-

   Som første ASFSUB band dette semesteret er vi stolte over å kunne tilby HEKSED.

   Heksed leverer intens metallisk hardcore i samme gate som Converge og Trap Them, og heller ikke fjernt fra band som Gallows eller Gehenna. Appellerer til alle fans av trommeakrobatikk og aggressive gitarer.

   Høsten 2011 ga de ut sitt selvtitulerte debutalbum, og i november kom EP-en Plague Embrace på engelske Thirty Days of Night Records, begge til strålende kritikker.
   Heksed har det siste året vært på turneer og spilt konserter i Norge, Sverige, Danmark, England, og Belgia, hvor de har spilt med band som Integrity, Dead Swans, Oathbreaker, og Allocation.

  • Big_asf_klubb_-_700x370 KJEMPEHØYT

   KJEMPEHØYT

   18. august 2012

   Kl. 23:30

   Tivoli

   50 kr (Helhus)

   KJEMPEHØYT er en ny klubbkveld på Kvarteret i samarbeid med ASF klubb. En gang i måneden vil Admir, Erik og Kasper spille house-musikk i Tivoli.

   Det blir fet lyd og dansbare låter som garantert vil få gulvet til å riste

  • Big_girl_army Girl Army

   Girl Army

   18. august 2012

   Kl. 23:59

   Speilsalen

   50 kr (Helhus)

   Girl Army er et nytt punk/hardcore band fra Bergensområdet. Bandet består av kjente musikere fra andre band som Blood Command og Social Suicide.