• Big_smk SlagsmÃ¥lsklubben (S) + support: Pandreas

Slagsmålsklubben (S) + support: Pandreas

21. september 2012

Teglverket

CC: 180 + avg. / 145+ avg. (BT-kort)

Billetter kan kjøpes på billettservice eller på Apollon.

SlagsmÃ¥lsklubben kommer endelig til Bergen igjen! Det svenske synthorkesteret SlagsmÃ¥lsklubben har siden oppstarten i 2000 gitt ut tre album og det fjerde albumet “The Garage” ble sluppet i april i Ã¥r. Albumene er bra, men det er konsertopptredenene som har gitt gruppa sitt gode rykte.

Bandet bestÃ¥r av Björn Nilsson, Hannes Stenström, Joakim “Beebop” Nybom, Joni Mälkki, Kim Nilsson og Frej Larsson. Flere av disse er ogsÃ¥ kjent fra band som 50Hertz og Häxar och porr. SMK beveger folkemassene med ellevill electro-pop, noe som gang pÃ¥ gang har resultert i minneverdige kvelder. De har tidligere gjestet blant annet by:Larm og Hovefestivalen i Norge.

De har ikke vært i Bergen siden 2009, sÃ¥ vi gleder oss stort til Ã¥ ha de hos oss igjen! Den nye singelen “Jake Blood” tar dansegulvene i England med storm, og nÃ¥r de nÃ¥ returnerer til Bergen er det bare Ã¥ slÃ¥ seg løs!

Pandreas:

Pandreas er 21 år gamle Andreas Kleven Rasmussen. Jusstudenten frå Ulsteinvik lagar samplebasert electronica, i same landskap som Four Tet, Caribou, Gold Panda og The Field. Hittil i år har han spelt på Slottsfjell, Gut Feelings, StudiO – Studentfestivalen i Oslo og på Samfundet i Trondheim i tillegg til ein oppvarmingsjobb for The New Wine, i Bergen.

I april i år vart han kåra til Ukens Urørt på NRK P3.
    ”Andreas Kleven Rasmussen ser til helter som Gold Panda, Caribou og The Field nÃ¥r han lager sample-basert stemnings-elektronika – noe han gjør sÃ¥pass bra at han bør være Ã¥ se pÃ¥ store klubber i utlandet før Ã¥ret er omme” – NRK URØRT.

” Vi veit ikke annet enn at Pandreas representerer en musikalsk kraft som kan ta opp kampen med Gold Panda og Dan Deacon på den internasjonale elektronika-scenen.” – GUT FEELINGS FESTIVA