• Big_blackrose.resized BlackRose

BlackRose

Storelogen

Helhus-inngang (50 kroner)

BlackRose er i utgangspunktet en duo, bestående av Kine Charlotte Solend (vokal) og Guri Gjermstad Dypvik (Piano/vokal).

Guri sin musikalske bakgrunn har i stor grad vært preget av jazz, pop og viser, mens Kine sin musikalske bakgrunn har i stor grad vært preget av soul, pop og rock.

Dette er et spennende møte! Kine og Guri har til felles en stor forkjærlighet for det nakne akustiske uttrykk. I senere tid har BlackRose blitt utvidet med Johann Sebastian Blum på cello og Hans Christian Dalgaard på perkusjon. Gruppa presenterer egenskrevet tekst og musikk. Musikken er en følsom kombinasjon av skjørhet og rytmiske driv.

BlackRose ble dannet i 2010 og har siden da hatt en rekke konserter i ulike lokaler i Hordaland. Har blant annet vært med på Logen bar, sammen med «Voksne herrers orkester», Dyvekes vinkjeller, Vågen fetevare og Kulturlogen på Askøy.

Kine Charlotte Solend – Vokal
      Guri Gjermstad Dypvik – Piano/vokal
      Johann Sebastian Blum – Cello
      Hans Christian Dalgaard – Perkusjon

• Big_honningbarna Honningbarna

Honningbarna

Teglverket

Helhus-inngang (50 kroner!)

Spellemannpris-vinnerne i klassen «rock», Honningbarna, er uten tvil fjorårets norske festivalvinnere. Folkemassene har tårnet seg opp på scenene de har spilt, og tilbakemeldingene har vært overveldende på hver eneste plass. I vår var Honningbarna på alles lepper. Etter denne sommeren vet alle hvem de er, hva de står for og at de leverer ett av de råeste liveshowene i landet.

Det er fordi Honningbarna er et rockeband som faktisk tør å mene noe! Fra et opprørsk ungdomsperspektiv stapper de låtene sine med skarpe og treffsikre skjenneprekener om det uforståelige voksensamfunnet. De setter fingeren på vestlig dobbeltmoral, statslederes feighet, de rike og mektiges løgn og bedrag, bekvemmelighetsapatiet, profitørers svikefulle krigføring og mye mer. Og de leverer det med en energi og raseri som kun sinte tenåringer kan. Og det kjenner tenåringer seg selvfølgelig igjen i.

• Big_manheads Manheads + Still Shaking (support)

Manheads + Still Shaking (support)

Speilsalen

Helhus-inngang (50 kroner)

Manheads består av tre menn og en gutt. Gjengen fra Os har lang fartstid musikkmiljøet i Bergen, og har slitt og svettet ned scenegulv på de fleste konsertstedene i byen utallige ganger. Men Manheads har også gjort seg bemerket utenfor de sju fjellene. Bandet var i Urørtfinalen i 2009, har spilt på by:Larm, Norwegian Wood og Club Øya. I en periode var gutta også med som backingband for blodsbrødrene i Blood Command. Ellers har mannehodene også delt scene med storheter som Turboneger, Kvelertak og Purified in Blood.

Manheads befinner seg midt i veikrysset der stoner- møter høyoktan-rock i en endeløs frontkollisjon. Hardt som stein og seigt som harpiks. I løpet av 2012 har gutta blant annet planer om å gi ut årets mørkeste album. ASF SUB venter i spenning og satser på at det blir mulig å få med seg noen alt for fete smakebiter på konserten i Speilsalen.

Support: Still Shaking

• Big_asfklubblol Kjempehøyt

Kjempehøyt

Tivoli

Helhus-inngang (50 kroner)

KJEMPEHØYT er en ny klubbkveld på Kvarteret i regi av ASF. En gang i måneden vil Admir, Erik og Kasper spille house-musikk i Tivoli. Det blir fet lyd og dansbare låter. Resten må du møte opp og se selv.