• Big_ostogkjex Ost & Kjex + b0ka LIVE
  16
  sep

  Ost & Kjex + b0ka LIVE

  16. september 2011

  Kl. 22:30

  Teglverket

  120 kroner for Ost & Kjex OG b0ka Live. 50 kroner for b0ka LIVE

  Ost & Kjex er en elektronikaduo bestående av Tore «Jazztobakk» Gjedrem og Petter «Hi-Fi» Haavik fra Oslo.

  Duoen ga i 2004 ut debutplata «Some, But Not All Cheese, Comes From The Moon», en plate de senere ble nominert til Alarmprisen for. I 2007 dukket de plutselig opp på Pitchforks topp 100-liste over beste låter av året, en bragd ikke mange norske artister kan skryte på seg. Deres andre album, «Cajun Lunch», kom ut i 2010 og ble nominert til Spellemannprisen i kategorien elektronika samme år.

  I 2009 spilte de på byLarm, i 2010 på Øyafestivalen, og i januar i år spilte de på Europas svar på byLarm – Eurosonic. Samtidig var de også blant de nominerte til Statoil-stipendet i år.

  «Jeg syns musikken til Ost & Kjex bare blir finere og finere. Med plata Cajun Lunch laget de noe av det mest sexy innen norsk elektronika på flere år! Det er noe av det mest spennende som lages i Norge», sa P3s DJ Friendly tidligere i år, noe man skal være dristig for å benekte.

  b0ka LIVE!

  Begynner etter Ost & Kjex, rundt midnatt

  Etter å ha levert ein knallkonsert i Tivoli i vår, kjem b0ka LIVE! tilbake, nok ein gong i samarbeid med BORG.

  Fenomenet b0ka har luska i Bergensundergrunnen i lengre tid, og medlemmane har levert ypparlege konsertar m.a. på Landmark og Electric Café. Både som Dj-ar og som musikarar har gjengen i b0ka gjort seg bemerka som leverandørar av kvalitetsmusikk, og denne fredagen vert ikkje eit unntak. Eit timelangt, dansbart LIVE!-sett vil verte servert, framført av fem gutar ved hjelp av laptopar, synthar, herrevokal, trombone, sax, bassgitar og gitar. I tillegg vil publikum få sjå b0ka-kunst projectert på veggen bak bandet. Vil du høyre nokre av låtane dei kjem til å spele? Gå innom:

  http://soundcloud.com/b0ka

  for kunst, og div, sjå bloggen:

  http://b0karecordings.com/