• Big_angel_live_croppa Angel

   Angel

   14. mai 2011

   Kl. 22:00

   Storelogen

   Å definera musikken til dansk/norske Angel innafor ein gitt sjanger er så å sei ei umogleg oppgåve. Angel kombinerer friimprovisasjonens kompromisslausheit og utforskande vesen med energien, nærværet og volumet frå metal/noise til å avdekke nye territorie innanfor improvisert musikk. Angel speler spanande musikk med ein klar rettning, samstundes som dei utfordrer grensene for dei respektive instrumenta.

   Bandet består av Stephan Sieben (gitar), Adam Pultz Melbye (kontrabass), Håkon Berre (trommer).

  • Big_sadies The Sadies (CA) - support: Einar Stokka

   The Sadies (CA) - support: Einar Stokka

   14. mai 2011

   Kl. 22:30

   Teglverket

   50 kroner i egenbillettering

   Egenbillettering! 50 kroner. Kan kjøpes på forhånd på Apollon og Billettservice.

   The Sadies bestÃ¥r av brødrene Dallas og Travis Good, trommisen Mike Belitsky og kontrabassisten Sean Dean. The Sadies mikstur av psychedelia, country, western og instrumental rock har gjort dei til fakkelbærarar for kosmisk Canadisk musikk. Leda av broderlige harmoniar og blendande gitarsamspel er albumet “Darker Circles” (2010) deira mest kritikarroste studioalbum til no.

   Anmeldelser

   Einar Stokka

   Einar Stokka har drive på under eige namn sidan 2007 og har på den tid rukke å gi ut ein EP, King of Hearts samt spelt på club:larm og har allereie vore på to USA-turnear, då blant anna som support for Casiokids. Det er snart to år sidan han spelte i Bergen.

  • Big_tothelions To The Lions

   To The Lions

   15. mai 2011

   Kl. 00:00

   Speilsalen

   Vårsemesterets siste ASF SUB konsert blir definitiv en av årets høydare. To The Lions har vært favoritter helt siden vi hørte første låt, og ikke minst etter at vi så dem på by:Larm. Under årets bransjetreff i hovedstaden tikket følgende SMS inn på mobilen, vi siterer: «20 sekunder av To The Lions var verdt hele Osloturen!». Dette var for øvrig bandets første offisielle konsert. Konserten i Speilsalen blir den andre.

   Det Oslobaserte og fem mann sterke bandet To the Lions startet opp i 2008, og har siden jobbet med låter og innspilling av en ep. Bandet har gått gjennom en rekke utskiftninger, men består nå blant annet av medlemmer fra Oslo Ess og Manhattan Skyline. Med solide røtter i hardcore, raser To the Lions seg gjennom et uforutsigbart landskap med masse energi. Det er intenst, turbulent og samtidig melodiøst. Selv om dette kanskje er første gang du hører om bandet, kan vi mer eller mindre garantere at turen i Speilsalen er verdt både kalorier og grunker. I tillegg kan du skryte til fremtidige hardcorekids om at du så To The Lions sin første konsert i Bergen. Snakkes!