• Big_albumcover_mb Moneybrother (S)
  13
  okt

  Moneybrother (S)

  13. oktober 2007

  Kl. 22:00

  USF Verftet

  CC: 180

  Svenske Moneybrother fikk en veritabel sekser-yatzy i norsk presse for sine konserter og debutalbumet Blood Panic

  fra 2003. Nå er den inderlige, sjelfulle, rockesangeren tilbake med albumet Mount Pleasure(2007), og har mottatt strålende kritikker i internasjonal, såvel som norsk og svensk presse.

  Soundet er fremdeles tuftet på klassisk soul og klassisk amerikansk rock and roll i Bruce Springsteen-land samtidig som musikken henter liv og energi fra punkens mer primale uttrykk. Kritikerne er fremdeles begeistret for Moneybrother. Albumet To Die Alone (2005)

  har fått full pott i nær sagt samtlige av de store svenske dagsavisene. I Norge har kritikken vært nesten like bra med bl.a. femmere i Dagbladet og Dagsavisen, mens Aftenposten klinte til med en sekser. Robert Hoftun Gjestad skrev: "Moneybrothers to år gamle debut Blood Panic

  hadde bare noen låter av dette kaliberet, denne har et helt arsenal!!

  Moneybrothers live-opptredener fra de siste albumers turnè har vært på alles lepper, og blitt skamrost av media. Moneybrother formidler stemninger live som få andre artister og band er i nærheten av, og nettopp dette har bidratt til å gi Anders Wendin sitt store publikum. Moneybrother kaster deg fra de øverste toppene og helt ned i melankolien, for å så dra deg opp og tilbake igjen.

  www.myspace.com/moneybrother

  www.moneybrother.net