• Big_pelbo PELbO (support: HighasaKite)
  4
  nov

  PELbO (support: HighasaKite)

  4. november 2011

  Kl. 22:30

  Teglverket

  CC: 95 kroner

  Trioen PELbO gjorde seg spesielt bemerket i 2010 med nominasjon til Spellemannprisen 2010 i kategorien åpen klasse for deres selvtitulerte debutalbum. I 2009 vant de Young Nordic Jazz Comets og Zoom Urørt Trondheim.

  Lyden av PELbO voldelig og snerrende tuba, eksploderende trommer og sensasjonell vokal, en egenart og merkverdighet, hooks og fengende melodier med en dæsj av elektronikk.

  Etter utgivelsen av den anerkjente debutplaten, la de ut på en lanseringsturne bestående av 30 konserter landet rundt, på fjell og i by. De spilte på blant annet Øyafestivalen, Storåsfestivalen og Månefestivalen i 2010, og i år har de vært å se på Steinkjerfestivalen, Kongsberg Jazzfestival, Oslo Jazzfestival, skal spille på Pstereo og har i tillegg jobbet med deres andre album.

  «Med en umiddelbar og sexy blanding av jazz og rock er PELBO noe du mest sannsynligvis ikke har hørt før, og som du ikke vil glemme først du har hørt det». Gode forutsetninger og grunner til å få de med deg på Kvarteret 4. november, altså.

  HighasaKite

  HighasaKite er et unorsk indiepop-band: La oss starte i Brooklyn. Via Monrovia til Pireus og videre til Stockholm. HighasaKite mikser det hele opp – på naturligste vis. Straks tar de steget fram som et av de mest spennende indiebanda i Norge