• Big_sondrelerche Sondre Lerche (support: Young Dreams)
  21
  okt

  Sondre Lerche (support: Young Dreams)

  21. oktober 2011

  Kl. 22:30

  Teglverket

  180 kroner - http://tinyurl.com/sondrelerchebergen

  Sondre Lerche er tilbake i hjembyen! Etter å ha bodd flere år i USA, og spilt lite i Norge legger han ut på turne i landet, og skal tilbake til Bergen for å rocke løs i sin fødeby. Nå, ti år etter sin spellemans-belønte debutplate har Lerche gitt ut sitt nyeste album, oppkalt etter sin skaper. Også dette er blitt rost høyt av kritikere.

  Ellers har han også bemerket seg med opptreden i David Letterman’s Tonight Show, og skapt filmmusikk i Hollywood (Dan in Real Life). Da han spilte tidligere i år på Garage, uttalte Sondre Lerche til NRK at han gledet seg til å spille ordentlig konserter i Bergen igjen, så gleden står det ikke på.

  Dette blir en kveld med mye god stemning, en scenevant musiker, og gladmusikk i massevis. Dette bør du ikke gå glipp av!

  Support: Young Dreams

  Bergensbandet Young Dreams startet sin ferd på Vamoose i 2009, og har siden den gang fått tid til å spille to ganger på ByLarm, hove(d)scenen Hovefestivalen samt mye mer. De fikk spillejobber allerede før sin første øving, og har ellers fått strålende kritikk.