• Big_herrnilsson Herr Nilsson Releasekonsert
  9
  apr

  Herr Nilsson Releasekonsert

  9. april 2010

  Kl. 21:00

  Teglverket

  CC: 80

  Herr Nilsson har 7-års jubileum og gir ut ny plate i disse tider, 9. april for å være helt nøyaktig. Platen er den tredje i rekken, for anledningen kalt «Long Live Herr Nilsson» og er spilt inn i Duper med Yngve Sætre som produsent.
  12 nye sanger har funnet veien inn i det tett befolkede bandets repertoir, blant dem en del slitesterke evergreens. Fortsatt er det snakk om glad, energisk, fengende og allsangvennlig indiepop med en og annen trist undertone.

  Bergensbandet Herr Nilsson ble dannet i 2003 og består av ikke mindreenn 8 eminente musikere. De har blitt omtalt som muligens bergens mestsjarmerende pop-ensemble. Sammen lager de en indie-pop sound og lystigemelodier. Det skal godt gjøres å ikke la seg rive med!

  Det blir et kjært gjensyn med Herr Nilsson på Kvarteret.De har spilt der før, på Helhus og resultatet ble karakter A fraStudvest. I 2007 spilte de på åpningsuken til NG2, derfor er det er på sinplass at de besøker oss igjen. Så hvis en konsert som får selv denbitreste grinebiteren til å danse høres fristende ut, anbefales det åta turen innom kvarteret og bli glad til sinns!

  «De skal være litt av et fenomen live. Sangene spenner fra det muntre til det elleville og framføres hele veien med den samme gnistrende iver etter Ã¥ spre musikalsk glede.» – Dagbladet

  Support: West Side Tennis Club

  Cc: 80 kr,- NB: KUN DØRSALG.