• Big_default Motorpsycho
  14
  mai

  Motorpsycho

  14. mai 2010

  Kl. 21:00

  Teglverket

  CC: 260

  Endelig, etter flykaos, usikkerhet og avlysning er det ny dato for Motorpsycho i Bergen. Vi håper på en kjempekonsert med Norges største rockeband uten vulkanske askeskyer, når de gjester Teglverket som et av få stopp i Norge denne våren. Den planlagte konserten 15/04 var nesten utsolgt, og disse billettene vil gjelde for denne konserten også. Refundering av billetter kan gjørs hos Apollon.

  Etter en fantastisk konsert på Verftet høsten 2009 gjester Motorspsycho Bergen og Teglverket på Kvarteret igjen. Dette legendariske bandet ble dannet for over 20 år siden, i oktober 1989, men er fortsatt et av landets mest spennende og produktive rockeband. Deres første album, Lobotomizer, kom allerede i 1991 og de har siden da gitt ut over et titalls album og flere Ep-er, samtidig som de har vært innom mange sjangre som spaceprog, folk, eksperimentell støy, psychpop og mye mer. De viser seg enda som et uforutsigbart og kompromissløst band med årets album Heavy Metal Fruit. H.M Snah og Bent Sæther er som ikoner å regne, og har i nyere tid fått selskap av Kenneth Kaupstad, som tok over tromestikkene etter Håkon Gebhardt.

  At Motorpsycho er et band som må oppleves live er de fleste enige om. Det er på scenen at de virkelig viser sine styrker og det er ikke sjelden at låter blir lengre, mektigere og større enn de allerede er i innspilt utgave. Gjennom de siste årene har bandet opparbeidet en stor, lojal fanbase, og de er virkelig et av de viktigste norske rockefenomenene de siste 20 årene. Det er med stor ære at ASF ønsker Motopsycho velkommen denne kvelden, et band som på ingen måte ligger på latsiden i verken utgivelser eller kvalitet.

  Cc: 260 kr

  Kjøpes på Apollon eller billettservice