• Big_n129398997074014_2307 Semesterets siste Helhus
  29
  mai

  Semesterets siste Helhus

  29. mai 2010

  Kl. 20:00

  Kvarteret - Helhus

  CC: 50

  Semesterets siste helhus er et samarbeidshelhus mellom dorgene. Vi har derfor masse å by på denne kvelden:

  - Immaturus: Melodi Grand Prix-Fest

  I Tivoli, kl 20.00

  - ASF-StåOppJazz presenterer : Soundhorne Ok Please

  I Storelogen, kl 21.00

  Soundhorn Ok Please er et band som startet opp våren 2010 og har på kort tid bygd seg opp et rykte som et svært god liveband med de gode låtene i spissen. De lager vakker og stemningsfull popmusikk som henter inspirasjon fra rock, country og jazz. I forgrunnen ligger Therese Aunes rå og karakteristiske vokal mens wurlitzer, gitar og trommer skaper store og små klanger og henrivende groover. Noen artister som de henter inspirasjon fra er blant annet Beach House, Pj Harvey og Therese Aune

  - RF: Sublime Eyes

  I Teglverket, kl 22.30

  - ASF-SUB presenterer: Pretty Whores (S)

  I Speilsalen, kl 00.00

  Kompisene Anton, Viktor og Viktor startet det hardcore-influerte garagepunkbandet «Pretty Whores of Manhattan» tidlig i 2007, uten noen annen grunn enn å få utløp for rastløsheten som hadde samlet seg opp etter oppveksten i en småby. De begynte å opptre i hjembyen Lund i Sverige, og det tok ikke lang tid før gutta fikk rykte på seg for badass live-opptredener.
  I løpet av deres tre år som band, har denne trioen gitt ut to demoer som ble høyt ansett av både kritikere og publikum, samtidig som de har spilt over 50 konserter rundtom i Sverige, blant annet med internasjonale artister som «Be Your Own Pet», «Electric Eel Shock», «The Dirtbombs», «Danko Jones» og «Graveyard». Horene har blitt omtalt i både radio og magasiner, blant annet i «Denimzine» og «Close-Up».
  EP-en «Teens of USA» er deres mes komplette og ubarmhjertige verk hittil. Aggressivt og dumdristig, likevel mer forseggjort og uniformt enn tidligere. Deres innflytelser er fremdeles de samme og stammer fra «attituden» til hardcore-musikken, samt den tidlige og uhemmede punk-bevekselsen – hensynsløsheten til «Iggy Pop» med vettet til «Beastie Boys».

  I 2008 endret «Pretty Whores of Manhattan» navn til kun «Pretty Whores», og i 2010 legger de ut pÃ¥ en en «lilla scanditurne» og tar turen innom Kvarteret 29. mai – be there!