• Big_deathbyungabunga Helhus med Death By Unga Bunga

21. august 2010

Kvarteret - Helhus

CC: 50

Årets første Helhus er her, og denne gangen kjører vi på med 60-tallstema! Helhuset er et samarbeid mellom DORG-ene, og her er hva vi har å tilby:

ASF StåOppJazz presenterer: TBA

Storelogen, klokken 21.00

ASF presenterer: Death By Unga Bunga

Teglverket, klokken 22.30

Gutta i Death By Unga Bunga er tilbake på Kvarteret. Sist gang de var på besøk var for ASF SUB i speilsalen for et drøyt halvår siden. For at enda flere skal få oppleve denne eksplosive gjengen live, har ASF sørget for å booke dem igjen, denne gang til Teglverket.

Musikalsk sett sender de tankene tilbake til gamle storheter som The Sonics, mens The Hives ligger trygt på lur bak luggen til vokalist Sebastian Ulstad Olsen.

Bandet fra Moss hentet navnet sitt fra en obskur plate med LA-punkbandet “The Mummies”. Guttene fant i sin tid et par nedstøvete vinylplater pÃ¥ loftet etter bestefedrene sine, med 50 og 60-tallsvibber ispedd en god dose humør og villskap, ble bandet dannet i 2007.

Med lite respekt for gamle helter tilfører de musikken sin en hel del ungdommelig overmot, og får publikum til å svinge med rockefoten. Death by Unga Bunga kan beskrives som garasjepunk, psykadelia, freakbeat og doowop, og i mai 2009 ble de kåret til ukens Urørt på NRK. Med en herlig blanding av orgel, gitar, trommer og vokal blir det en interns og fengende musikkopplevelse, som vi gleder oss til å høre på Kvarteret denne kvelden.

De andre DORG-ene denne kvelden:

Samfunnet: 60-tallet

Tivoli, klokken 19.15

Innledere: Kristin von Hirsch

Det var en gang et Norge uten pizza, et Norge uten TV, men så kom 60-åra, og alt ble snudd på hodet. Verdens nordligste bananmodneri så dagens lys i Tromsø i 1964, men hva annet skjedde?

Husker du barnetimepose og smaken av peanøtter i colaen? Har du kastet pÃ¥ stikka med store brune femøringer? Har du sittet med øret inntil radioen og notert rundetider? Gaula pÃ¥ Yellow Submarin og Schlovsju ye ye ye? Da er du ganske sikkert et barn av 60-tallet, og cirka 50 Ã¥r. Alternativt; husker du ikke en dritt av ovennevnte ting fordi du ikke var født enda, men lurer pÃ¥ hvordan det var, 60-tallet, med TV-en som kom, Beatles som herja rundt, den “Kalde krigen”, mennesket som reiste til mÃ¥nen, hippiebevegelse og studentopprør? Nysgjerrig pÃ¥ hvilken verden morra og faren din vokste opp i? Fortapt i fortida, eller bare tilhenger av alt som er retro?Uansett, velkommen skal du være til Studentersamfunnets møte om 60-tallet. Kristin von Hirsch, forfatter av boka “Barndom pÃ¥ 60-tallet”, kommer til Kvarteret for Ã¥ presentere dette legendariske tiÃ¥r. Peace!

RF: Fortunate Sons (Creedence coverband)

Speilsalen, klokken 01.00

Immaturus: 60-talls lounge/chillout med Ã…pen scene