• Big_standupbergen ASF 70 Ã¥r + Stand Up Bergen: Standupgalla

15. september 2010

Tivoli

CC: 130

I anledning Aktive Studenters Forenings 70års jubileum er det en ære for Stand Up Bergen og Aktive Studenters Forening å kunne invitere til StandupGalla på Kvarteret 15. September kl 20.00!

STANDUPGALLA PÃ… KVARTERET

• Andre Wickstöm (FIN)
    • Jonna Støme
    • Christoffer Schjelderup
    • PÃ¥l Rønelv
    • Roar Brekke
    • Tomas Nesse

Aktive Studenters Forening står bak flere av bergenskulturens instutisjoner enn du kanskje var klar over. Hulen, Uken, Studvest, StåOppJazz og ikke minst Stand Up Bergen. Det var under ASFs vinger at Stand Up Bergen så dagens lys i desember 2005. Siden den gang har Stand Up Bergen fått egne ben å stå på, og er idag en selvstendig organisasjon for komikere i Bergen, med klausul om at showene de arrangerer skal ønske studenter velkommen gjennom rimelige priser og humor som passer for studentene.

Andre Wickström: Første gang på scenen i Bergen. Finlands største komiker som med sin finsksvensk også har tatt «søta bror» med storm. Det en ære at han ønsker å ta turen over for å være med å feire 70årsjubileet til ASF. Har hatt stor suksess med show i Oslo, så vi gleder oss stort til å slippe han til i Bergen. Denne sinndige finnen overrasker med sine intelligente vitser og utrolige bruk av mimikk og utrykk.

Jonna Støme: En av de første komikerne Stand Up Bergen hadde over fra Oslo. Jonna er kjent fra TV og Radio, men hans hjerte er pÃ¥ standupscenen, noe han viste i oppsettningen av soloshowet “Fargerikt Faenskap” pÃ¥ Latter i 2010. Det er en av norges desidert beste konferansierer tar pÃ¥ seg æren med Ã¥ lede denne kvelden.

Christoffer Schjelderup: Selve gudfaren i Stand Up Bergen. I 2005 banket han på døren til ASF og lurte på om de ikke hadde lyst til å starte en standupklubb, og som den driftige foreningen ASF er va svaret et rungende JA. Schjelderup er en hardtslående komiker som ikke går av veien for å leffle med tabuer. Reiser land og strand rundt med sin standup og har fått seg et kjent navn i bransjen.

Roar Brekke: Roar var den eneste etablerte komikeren med base i bergen i 2005 da Stand Up Bergen startet opp. Han tok klubben til sitt hjerte og har siden den gang stått gjevnlig på vår scene. En fantastisk morsom fysisk komiker med en årrekke bak seg i bransjen og flere kritikerroste show på samvittigheten.

Pål Rønelv: Pål var en sammen med Roar og Christoffer med på Stand Up Bergens aller første standupshow på Kvarteret 6. Desember 2005. Han har siden den gang utviklet sitt særpreg og idag fremstår han som absurditetene og raritetenes komiker. Hans herlige scenepersonlighet smitter, og publikum smiler og ler av og med Pål.

Tomas Nesse: Jobbet på Kvarteret når han startet som komiker i 2006 og har siden den gang vist det bergenske publikum at han virkelig har noe på scenen å gjøre. Hans utrolig rare syn på tingene rundt han har gjort til en favoritt både blandt publikum, men også innad i komikermiljøet.

CC: 130,-

Billetter kjøpes på Billettservice og i døren (hvis ikke utsolgt).