• Big_synkoke ASF 70 Ã¥r + ASF StÃ¥OppJazz: Synkoke
  16
  sep

  ASF 70 år + ASF StåOppJazz: Synkoke

  16. september 2010

  Kl. 20:00

  Storelogen

  CC: 40

  Synkoke

  Et av vårens store høydepunkt kommer igjen! Nok en gang skal publikum få oppleve en sjelden feel good-stemning, et vilt sceneshow og særegne låter som oser av orginalitet! Det er selvfølgelig snakk om progjazzkvintetten SynKoke!

  Bandet er en blanding av flere ulike sjangre og henter inspirasjon fra en av Norges største nynorskpoeter Olav H. Hauge sine tekster, noe som gir en helt spesiell opplevelse, som er vakker, utradisjonell og stemningsfull. Synkoke er en herlig blanding av prog-rock, jazz og industriell støy-rock ala Motorpsycho. Med stadige takt-og stemninsendringer får man høre noe nytt, intenst og sært, i positiv forstand!

  De fem musikantene Ole Ådland (gitar), Erik Nerheim (sax), Ellen Andrea Wang (bass), Kristian Harnes (tangenter) og Kurt Andre Aase (trommer) har blant annet hentet inspirasjon fra sine andre band; Pony the Pirate, Amherst, and The Opium Cartel. De har blitt sammenlignet med Shining, Motorpsyco og Chick Corea, uten å miste sin særegenhet. Musikalsk tester de ut jazzsjangeren med mye liv og galskap. Bandet har spilt sammen i mange år, og slapp i oktober 2009 debut-plata Hokjønn, som høstet strålende kritikker.

  Er du åpen for en musikkopplevelse litt utanfor det vanlige og utstyrt med nysgjerrighet og genuin musikkglede, vil det være en nødvendighet å ta turen til Kvarteret når Synkoke gir deg en kveld full av jazz, nynorsk dikting, prog-rock og livsglede!

  CC: 40 kr

  Billetter kjøpes i døra.