• Big_grant-lee Grant-Lee Phillips (US)
  12
  nov

  Grant-Lee Phillips (US)

  12. november 2010

  Kl. 22:30

  Teglverket

  CC: 190

  Aktive Studenters Forening presenterer: Grant-Lee Phillips!

  Grant-Lee Phillips, vokalist, låtskriver og pådriver i et av 90-tallets største band,Grant Lee Buffalo, spiller i Teglverket på Kvarteret fredag 12. november!

  Sammen med Grant Lee Buffalo gjorde han det stort, og på et tidspunkt turnerte de med blant annet R.E.M., Pearl Jam og Smashing Pumpkins. Nå, 18 år etter Grant Lee Buffalo og 10 år etter solokarrieren startet, høstes det fremdeles god kritikk over en lav sko. Grant-Lee blir gjerne sammenlignet med storheter som Neil Young, Bruce Springsteen og Bob Dylan grunnet hans intense sangtekster og tolvstrengerferdigheter.

  Vestkyst-singer-songwriteren har tidligere spilt på Norwegian Wood, Folken, Lost Weekend og Parkenfestivalen, og når han nå returnerer tar han med seg en trio, samt et variert repertoar med både gamle og nye låter. Han har gitt ut seks album etter at han gikk solo, deriblant coveralbumet «Nineteeneighties» som inneholder countryversjoner av 80-tallsband som Pixies, Nick Cave, R.E.M., The Cure og The Smiths.

  Etter at Island avlyste den opprinnelige konserten i april, måtte vi belage oss på litt venting. Vel, ventetiden er over, og med mindre øynasjoner som spyr ut lava og artister som Björk vil ha det til noe annet, får vi legendarisk besøk i Teglverket denne kvelden!

  Billetter fås på Apollon og hos Billettservice.

  Dørene åpnes klokken 21.00.