• Big_gorgoroth AVLYST: Gorgoroth
  20
  mai

  AVLYST: Gorgoroth

  20. mai 2011

  Kl. 22:30

  Teglverket

  390,- (+avg.)

  Support: Blodhemn og Arvas

  Konserten er avlyst!

  Billetter som er kjøpt på Apollon i Nygårdsgaten, kan returnere denne her. Billetter kjøpt på nett via Billettservice, må ringe 81 53 31 33 for å få beløpet refundert.

  Tickets bought at Apollin in Nygårdsgaten will be refunded there. Tickets bought online at Billettservice, will be refunded after calling Billettservice at (+47) 81 53 31 33.


  Svartmetallbandet «Gorgoroth» ble startet i 1992 av «Infernus» etter han etter sigende inngikk en pakt med djevelen. Rundt 25 forskjellige forskjellige musikere har vært involvert i bandet siden oppstarten.

  Deres første demo, «A Sorcery Written in Blood» (1993), medførte platekontrakt med det franske plateselskapet Embassy Productions og arbeidet med debutalbumet «Pentagram» (1994) kunne starte. Etter ferdigstillingen av dette, valgte trommeslageren «Goat Pervertor» å forlate bandet, og ble erstattet av «Frost» fra Satyricon. Etter innspillingen av deres neste album, «Antichrist» (1996), ble de invitert til å spille sammen med «Cradle of Filth» (UK), og de turnerte i Europa med Satyricon og Dissection i 1996.

  Etter «Under the Sign of Hell» kom ut i 1997, signerte de med det tyske plateselskapet «Nuclear Blast». Deres første plate på selskapet var «Destroyer, or About How to Philosophize With the Hammer». Når «Incipit Satan» kom i 2000, viste bandet mer progressive sider av seg selv. Michael Krohn fra Raga Rockers hadde vokal på en av låtene.

  Deres 7. plate, «Ad Majorem Sathanas Gloriam» (2006), ble gitt ut på Regain Records, og de ble nominert til Spellemannpris i metal-kategorien. «Quantos Possunt ad Satanitatem Trahunt», deres 8. studioalbum, kom ut i 2009, også på Regain Records. Før innspillingen av denne ble det gjort en håndfull utskiftinger i bandoppstillingen.

  I 2011 er det ventet en nyinnspilling av «Under the Sign of Hell», samt en oppfølger til «Quantos Possunt ad Satanitatem Trahunt», og den første konserten i Norge på halvannet år kan du få med deg i Teglverket på Det Akademiske Kvarter, 20. mai!

  Blodhemn

  Blodhemn er god, gammeldags svartmetall. Stiftet i Fedje i 2004 av Invisious, men med Bergen by som hovedkvarter fra 2008 av. I 2010 ble «Brenn alle bruer» sluppet på nettet og fysisk i januar 2011, til god kritikk og økt interesse både innen- og utenlands.

  I år var Blodhemn en av 57 heldige som fikk spille på by:Larm, hvor de også delte Rockefellers hovedscene med blant annet Kvelertak og Djerv!

  Arvas

  Etter 17 Ã¥rs aktivitet, kom endelig debutalbumet «Blessed From Below… Ad Sathanas Noctum» til svartmetallbandet Arvas. Det legendariske bandet fra Bergen har / har hatt medlemmer fra storheter som Aeternus, Ancient og Koldbrann.

  Billetter kjøpes på Apollon, på Billettservice eller i døren (hvis ikke utsolgt på forhånd).

  For info om vergeordning på Kvarteret, klikk og les mer her.