Bli med?

Aktive Studenters Forening (ASF) er en av Bergens ivrigste konsertarrangører og arrangerer for tiden konserter hver fredag i Teglverket på Kvarteret, samt Helhus omtrent annenhver lørdag.

ASFs bookinger er i hovedsak delt inn i fire konsepter: ASF, ASF StåOppJazz, ASF SUB og ASF KLUBB.

  • ASF: Alle større konserter. Arrangeres i hovedsak i Teglverket på Kvarteret, men vi har også satt opp en rekke større konserter på USF Verftet.
  • ASF StåOppJazz: Konsert(er) i Storelogen på Kvarteret ved hvert Helhus vi arrangerer. I all hovedsak jazz.
  • ASF SUB: Konsert(er) i Speilsalen på Kvarteret ved hvert Helhus vi arrangerer. Eneste trofaste hardcore-scene i Bergen, men booker egentlig innen alle sjangre.
  • ASF Klubb: Klubbkonsept ved hvert Helhus vi arrangerer. I hovedsak i Teglverket rundt midnatt og utover. Ferskt konsept, startet høsten 2010.

Vi ønsker å ta inn nye ildsjeler! Interessert i å treffe og bli kjent med mange nye mennesker, lære litt om organisasjonsdrift og ikke minst hvordan konsertarrangering og booking foregår? Ta kontakt med nestleder på e-post!

Som medlem i ASF får man mange frynsegoder. Hyggeligere priser på Kvarteret, alle ASF-konserter gratis, gratis inngang på samtlige Helhus, mulighet for gjestelisteplass på konserter ved Hulen, Garage og Inside, Hansa-tur, hyttetur, sosiale arrangementer i regi av både ASF og Kvarteret og ikke minst venner for livet!

PS! Du må ikke være student for å bli med :-)

Arrangement-
arkiv